Om Nolle-P

mästerHallå Nollan detta är Mäster er maskot för MatNat-sektionen som hälsar. Jag är den som har fått äran att få förklara för vad Nolleperioden, även känd som Nolle-p, innebär.

Nolle-p är en rolig och händelserik tid till för att ge alla nya studenter, Nollan, en chans att lära känna varandra och vänja sig vid livet som student på Linköpings Universitet. Ert Nolle-p kommer sträcka sig över en period på tre veckor och det anordnas aktiviteter dagligen, även på helger. Därför rekommenderar jag att du stannar i Linköping under hela Nolle-p, annars kanske du missar något kul.

Har du dåliga erfarenheter från till exempel en gymnasie-”nollning” eller om du fått en negativ bild av media så behöver du inte oroa dig. Nolle-p på MatNat-sektionen är helt frivilligt och ingen pennalism eller förnedring förekommer då hela Nolle-p överser av student-kåren LinTek. Syftet med Nolle-p är att alla nya studenter ska få en bra på början med sina nya liv som studenter.

Faddrar, äldre MatNat studenter, kommer finnas till hands under Nolle-p och hjälpa till om det är något du som ny student undrar. De kommer hjälpa och guida dig under de första veckorna på Linköpings universitet. Dina faddrar, MatNats faddrar, kommer kännas igen med sina faddertröjor och på den vinröda overallen, vilket är MatNats sektionsplagg.

Under din tid här kommer du även möta Gudfadderiet, en grupp bestående av 10 asar föda av hav och himmel. De kommer göra din tid, Nollan, väldigt intressant och händelserik.

Har du några frågor gällande vad som helst, kontakta gärna: Nolleans@gudfadderiet.se

Lycka till Nollan, vi ses!

Nolle-P 2017 (MatNat-Nollan)

Gudfadderiet på Sociala medier

Facebook - Gudfadderiet

Instagram - @gudfadderiet

Nolle-P Instagram - @matnat_nollep_2017

Snapchat: gudfadderiet

gudfadderiet
gudfadderiet
gudfadderiet