Nollans första dag

Tisdag den 20:e augusti är det äntligen dags. Nollans första dag på campus! Klockan 08:30 är det samling på MatNat-kullen. När Nollan kommer till samlingsplatsen står faddrar i vinröda overaller och gröna faddertröjor och väntar. Faddrarna kommer sedan hjälpa till under resten av dagen och guida Nollan så att Nollan är där Nollan ska vara, när Nollan ska vara där.

Det kommer att bli en lång dag med många roliga aktiviteter. Det är därför viktigt att Nollan äter en ordentlig frukost. Dessutom kan det vara en god idé att ta med ett mellanmål och vatten, ifall Nollans mage skulle få för sig att bli hungrig.

Klockan 10:00 är det obligatoriskt upprop för samtliga Nollan. MatematikNollan har upprop i S26 medan biologi- och kemiNollan har sitt upprop i C4.

Har Nollan långt till universitetet eller inte har lust att cykla eller gå kan Nollan ta bussen. Buss 3 stannar vid hållplats Solhaga, buss 12 och 20 stannar vid hållplats Universitetet Golfbanan och buss 4 stannar vid hållplats Nobeltorget. Från samtliga hållplatser kan Nollan sedan gå till MatNat-kullen (följ de gröna prickarna enligt kartan).

Universitetet har också skickat ut tider till Nollan som står i Nollehandboken. Dessa tider kommer faddrarna hjälpa till att passa.

Karta