Nollans första dag

Tisdagen den 21:a augusti är det dags, dagen Nollan har väntat på. Klockan 07:30 är det samling på MatNat-kullen. När Nollan kommer dit står faddrar i vinröda overaller och blå faddertröjor och väntar. De kommer sedan guida Nollan genom resten av dagen och se till att Nollan är där Nollan ska vara, när Nollan ska vara där.

Det kommer bli en dag fylld med roliga aktiviteter och det är därför viktigt att Nollan har ätit en ordentlig frukost. Ta gärna med ett mellanmål ifall Nollans skulle bli hungrig och en vattenflaska om Nollan skulle bli törstig.

Klockan 08:30 är det obligatoriskt upprop för samtliga Nollan. Matematik- och fysikNollan har upprop i C3 medan kemi- och biologiNollan har upprop i C4.

Om Nollan bor långt bort och inte vill cykla eller gå till universitetet kan Nollan åka buss 12 eller 20 som stannar vid hållplats Universitetet Golfbanan eller buss 3 som stannar vid hållplats Solhaga, för att sedan gå till MatNat-kullen.

Universitetet har också skickat ut tider till Nollan som står i Nollehandboken. Dessa tider kommer faddrarna hjälpa till att passa.

MatNat Kullen

Karta1dag