Faddrar

Faddrar är äldre studenter som frivilligt ställer upp för att hjälpa till att anordna Nollans mottagning och göra Nollans första tid på universitetet till något särskilt minnesvärt. Vid problem, frågor eller ren nyfikenhet ska Nollan inte tveka att vända sig till sina faddrar. Faddrarna hittar till föreläsningssalen med det mest motsägelsefulla salsnumret, har ett och annat studietips samt vet var man kan köpa den godaste kanelbullen.

Nollan känner igen MatNat-sektonens faddrar på deras tjusiga vinröda overall. Det finns dock inget som hindrar Nollan från att prata med faddrar från universitets andra sektioner, de är också trevliga och hjälpsamma.

Första dagen kommer Nollan vara väl omhändertagen av sektionens Phösare, som visar Nollan runt och hjälper Nollan att vara på rätt plats vid rätt tillfälle hela dagen.

Superfaddrar

Superfaddrar tar precis som alla andra faddrar hand om Nollan. Skillnaden är att superfaddrarna leder grupper av faddrar och Nollan. De ansvarar för att faddarna är på rätt plats vid rätt tid och att Nollan ständigt hålls uppdaterad.