Välkommen, Nollan!

Goddag Nollan och välkommen till Gudfadderiets informativa hemsida.

Denna hemsida kommer att hjälpa dig under Nolle-P med allt och lite till. Hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt och del ge Nollan information innan och under Nolle-P.  Hemsidan innehåller eller kommer innehålla viktig information för Nollan,information om tider, platser och biljetter, vilket Nollan vill hålla koll på. Om himlen börjar falla ned och Gudfadderiet väljer att flytta en aktivitet inomhus så kommer det stå bland annat här.

Ifall Nollan tycks sakna någon information kan Nollan vara lugnt anntigen kommer info inom kort eller så kan Nollan skicka ett mail till Nollans Fadderi på mejladressen nolleans@gudfadderiet.se.

Viktigt flikar!

Nolleenkäten, Nollans Första Dag, Nollehandboken. Dessa bör Nollan studera innan första dagen! 

Nolleenkäten:


En enkät som det är viktigt att Nollan svarar på för att Gudfadderiet ska kunna ha koll på Nollans matpreferenser och annat viktigt. Nolleenkäten hjälper Nollan dessutom hamna i en så likasinnad Nolle grupp som möjligt under Nolle-p. Kom ihåg att svara på enkäten senast den 17 augusti.

Nollehandboken:


En handbok som gör Nollans liv lite enklare. Denna handbok är till för Nollan och innehåller det mesta Nollan behöver veta. Handboken går att skriva ut eller ladda ned till Nollans smarta telefon.

Nollans Första Dag:


Här står informationen för var Nollan ska stå vilken tid för att Nolla inte ska missa sitt upprop.

Biljetten:


Här står informationen om priser och hur Nollan kan göra betalningar för att kunna gå på de aktiviteter som kostar under Nolle-p. (mer info kommer)