Försäljning den 24/8-17

God kväll Nollan!

 

Biljettförsäljning 24/8-17 nedkortad
Den 24/8-17, alltså imorgon, kommer försäljningen av biljetter vara nedkortad och börja kl 13:00 och vara fram till 17:15.

 

Lite fel info på biljett
Om Nollan varit uppmärksam kommer denne märka att det står en tid och datum på biljetten till temasittningen och en annan i schemat på hemsidan och i google-kalendern. Tiden och datumet som gäller är det i schemat på hemsidan och i google-kalendern.

 

På Plugg-/Spel- & Nolleuppdragskväll + filmkvällen den 24/8-17
Nollan som köpt biljett eller kommer att dyka upp på Plugg-/Spel- & Nolleuppdragskvällen + filmkväll, numera kallad Netflix and plugg…and other stuff, kan öppna ett extra öra…eller öga här. Det som ingår i biljetten är kvällsmat i form av mackor och frukt, samt kakor och andra godsaker (samma gäller om man köper på plats). På filmkvällen sen kommer det serveras popcorn som snacks till filmen. Om Nollan vill ha en lite mer matig middag/kvällsmat än detta får Nollan självklart ta med en egen matigare matlåda.

 

Ps: Imorgon kommer bli en rolig dag, jätterolig dag…speciellt på lunchen…alla Nollan ska gå!

Nolle-P 2017 (MatNat-Nollan)

Gudfadderiet på Sociala medier

Facebook - Gudfadderiet

Instagram - @gudfadderiet

Nolle-P Instagram - @matnat_nollep_2017

Snapchat: gudfadderiet

gudfadderiet
gudfadderiet
gudfadderiet