God Dag och Välkommen Nollan
Nolle-p

Här har Nollan häfvschemat. Häfvet är en fin och härlig tradition bland studenter. Det kommer bli kuul, jättekuul Nollan. Pdf

Det här är Gudfadderiets informativa hemsida. Hemsidan är till för att göra det enklare för, dig MatNat Nollan, innan och under Nolle-p. Hemsidan är flytande som havet och kommer uppdateras dagligen. Hemsidan innehåller eller kommer innehålla viktig information för Nollan,information om tider, platser och biljetter, vilket Nollan vill hålla koll på. Om himlen börjar falla ned och Gudfadderiet väljer att flytta en aktivitet inomhus så kommer det stå bland annat här.

 

Om Nollan inte hittar något på hemsidan så räds icke, Gudfadderiet är i full hast att uppdatera sidan. Annars kan Nollan om Nollan har en fråga, skicka ett mail med rubriken “Fråga:” till Nollans Fadderi på mejladressen nolleans@gudfadderiet.se.

Nollan ska komma ihåg att gå in på flikarna Nolleenkäten, Nollans Första Dag, Nollehandboken.

 

Nolleenkäten: En enkät som det är viktigt att Nollan svarar på för att Gudfadderiet ska kunna ha koll på Nollans matpreferenser och annat viktigt. Nolleenkäten hjälper Nollan dessutom hamna i en så likasinnad Nolle grupp som möjligt under Nolle-p. Kom ihåg att svara på enkäten senast den 12 augusti.

Nollehandboken: En handbok som gör Nollans liv lite enklare. Denna handbok är till för Nollan och innehåller det mesta Nollan behöver veta. Handboken går att skriva ut eller ladda ned till Nollans smarta telefon.

Nollans Första Dag: Här står informationen för var Nollan ska stå vilken tid för att Nolla inte ska missa sitt upprop.

Biljetten: Här står informationen om priser och hur Nollan kan göra betalningar för att kunna gå på de aktiviteter som kostar under Nolle-p.

Nolle-P 2017 (MatNat-Nollan)

Gudfadderiet på Sociala medier

Facebook - Gudfadderiet

Instagram - @gudfadderiet

Nolle-P Instagram - @matnat_nollep_2017

Snapchat: gudfadderiet

gudfadderiet
gudfadderiet
gudfadderiet